Om os

Vi er en platform hvor du finder undervisere

Underviser.dk er ejet og udviklet af Weber Udvikling ApS (CVR 36470984). Vi er hjemmehørende i Silkeborg kommune.

Med Underviser.dk ønsker vi at gøre det nemt for undervisere at komme ud med deres tilbud om undervisning til et bredere publikum. Læs mere om hvad vi tilbyder dig som underviser.

Samtidig vil personer der søger undervisning nemt kunne finde den rigtige underviser på vores hjemmeside, f.eks. ved at finde undervisere inden for en bestemt afstand af hvor de bor, efter om underviseren tilbyder online-undervisning, eller ud fra pris m.m.

Vores hjemmeside har et indbygget besked-system, så underviser og “elev/kunde” kan komme i kontakt med hinanden uden at skulle oplyse email-adresse.

Vores hjemmeside er helt gratis at bruge for såvel undervisere som elever/kunder. Vi er en ny hjemmeside, og indtil videre er vores eneste ønske at opbygge en brugbar hjemmeside til glæde for undervisere og elever/kunder. En basis-annonce/visning samt personprofil vil altid være gratis. Om der kommer ekstra funktioner m.m. i fremtiden som vil komme til at koste penge at bruge, kan vi ikke sige p.t. Under alle omstændigheder er vores mål at det skal være billigt og nemt for alle brugere af Underviser.dk

Er du underviser og vil have din annonce og profil vist gratis her på hjemmesiden, anbefaler vi at du starter med at oprette en brugerkonto.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ønsker alle god fornøjelse med undervisningen.

Med venlig hilsen

Underviser.dk

Mød nogle af vores undervisere

Vi har undervisere der tilbyder fremmøde-undervisning, eller online-undervisning.

Anna Jorn

Underviser i kunstmaling

Malene P.

Underviser i engelsk

Alex Nielsen

Underviser i teambuilding for firmaer

Peter Jørgensen

Personlig fysisk træner

Indsend link til online undervisning!

Underviser du selv eller kender du til gode hjemmesider på nettet der tilbyder online undervisning,
så kan du indsende linket til os, og vi vil vise det på Underviser.dk